Even duwen

MIscha 1.354 maal bekeken.
vliegtuig, kapot, sterk

KOLTI (NEPAL) - Nadat een vliegtuig van Tara Air was geland op de enige landingsbaan van Bajura Airport, klapte 1 van de achterbanden nog voordat het de landingsbaan verlaten had. Daardoor stond het stil en wachtten de piloten op hulp.

Meestal heeft een vliegveld zware trekkers die een vliegtuig met pech verder kunnen trekken naar de hangar, maar in Kolti waren deze niet aanwezig. De band moest daarom op de landingsbaan vervangen worden, maar dat zou nog wel even duren.

Ondertussen liep de vertrekhal vol met mensen die met het volgende vliegtuig wilden vertrekken. Dit vliegtuig kon nu niet landen, omdat het vliegtuig van Tara Air in de weg stond. Toen de mensen begrepen dat hun vliegtuig niet kon landen, omdat het kapotte vliegtuig in de weg stond, besloten ze het met de hand aan de kant te duwen.

Bekijk hier het filmpje

Nadat het vliegtuig veilig aan de kant stond, kon ook het andere vliegtuig landen. Een woordvoerder van Tara Air liet weten dat later op de dag het kapotte vliegtuig een nieuwe band heeft gekregen en inmiddels weer rondvliegt.