Koe wil glijden

Mischa 1.882 maal bekeken.
glijbaan, koe, zwembad

NOVA GRANADA (BRAZILIË) - Je hoort het wel vaker: een koe die naar de slachterij moet, ontsnapt en wordt even later weer gevangen in een weiland of een straat dichtbij de slachterij. De koe die in Nova Granada ontsnapte had veel leukere ideeën. Ze had kennelijk het zwembad en de glijbaan in het van de 'Indaia Club de Campo' gezien en wilde het per sé eens proberen.

Helaas voor de koe was de watertoevoer op de glijbaan uitgezet en het zorgde ervoor dat zij niet kon glijden.

De koe werd gelukkig kort na het onderstaande filmpje met een lasso gevangen en via het zwembad weer op het gras gezet. Toen de eigenaar Carlos Miguel Serante het hele verhaal hoorde en de video had gezien, besloot hij dat de koe niet geslacht hoefde te worden. Omdat er hierna veel mensen naar het waterpark kwamen om te vragen waar de koe was, wordt er gekeken of de koe misschien permanent in het park kan wonen. Zij mag dan alleen niet meer van de glijbaan.

De eigenaar van de club was trouwens erg tevreden over de stevigheid van de glijbaan. Het zou geschikt moeten zijn voor personen tot 225 kilo, maar de koe woog meer dan 350 kilo en toch bleef de glijbaan heel.