Beste toilet ter wereld?

Mischa 3.285 maal bekeken.
toilet, filipijnen, luxe, tagbilaran, wc

TAGBILARAN CITY - Ken je dat? Je zit in de auto en je moet heel nodig naar het toilet. Je vraagt aan je ouders of ze heel hard kunnen doorrijden, want je gaat echt niet bij zo'n benzinepomp naar de wc. Je explodeert bijna, maar dat liever dan op zo'n vies koud toilet te moeten zitten.

Kinderen op de Filipijnen die in de buurt wonen van het Shell benzinestation bij Tagbilaran city hebben dan mazzel. Als ze willen kunnen ze naar één van de meest luxueuze toiletten ter wereld! Afgelopen week verschenen er foto's en een filmpje op internet. De Canadese televisie-beroemdheid Jason Godfrey moest toevallig onderweg naar het toilet en wist niet wat hij meemaakte. Dit leek meer op een luxe hotelkamer dan een toilet. Snel maakte hij wat foto's en een filmpje. Deze zijn inmiddels al miljoenen keren bekeken.

In het toilet vind je onder meer mooie schilderijen, een boekenkastje, mooie schepen en een strakke houten aankleding en je kunt kiezen voor een urinoir of een 'gewoon toilet'.

Volgens de eigenaar van de pomp: Rex. G. Carampatan is het niet heel raar dat hij zo'n luxe toilet heeft. Er zijn zoveel benzinestations in de buurt dat je moet opvallen om genoeg klanten te krijgen. Daarom heeft hij drie maanden gewerkt aan dit toilet.

Het enige nadeel is nu natuurlijk wel dat dit toilet nu zo bekend is dat er straks een hele rij staat. Doe je het nog bijna in je broek.