Verlovingsfoto

Anne-Roos 1.395 maal bekeken.
Kevin, Molly, fotohokje, chicago, verloofd, aanzoek, ring

CHICAGO - Molly McGinnis en haar vriend Kevin Moran zijn al sinds de middelbare school een stel.

Kevin had al jarenlang het idee om Molly ten huwelijk te vragen in een fotohokje. Een tijdje geleden kreeg hij de kans om dit idee uit te voeren. Hij nam Molly mee naar het winkelcentrum in Chicago, om zogenaamd kerstcadeautjes te kopen.

Daarna zou het stel uit eten gaan om hun zevenjarig samenzijn te vieren. In één van de winkels stond een fotohokje en de Amerikaan stelde zijn vriendin voor om wat leuke foto's te laten maken.

Op de eerste foto staat het stel lachend, maar vlak voor de tweede foto wordt genomen, grijpt Kevin zijn kans en haalt een doosje uit zijn zak. ,,Ik moest gelijk huilen toen ik de ring zag. De camera heeft het allemaal opgenomen'', vertelde de (nu verloofde) vrouw. ,,Natuurlijk heb ik 'ja' gezegd.'' Wat Kevin niet had verwacht was dat het fotohokje ook een video van hen maakte. Hij besloot het filmpje op Reddit te zetten (een sociale nieuwswebsite), waarna het filmpje heel snel beroemd werd. ,,We zijn zo blij dat iedereen kan zien hoe gelukkig we zijn'', zegt hij. De video is op Youtube inmiddels al meer dan 3,7 miljoen keer bekeken.